ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Biotarget ιδρύθηκε το 2018 και εδρεύει  στη βιομηχανική ζώνη του νομού Σερρών. Βασικός της στόχος είναι να εισάγει στην ελληνική αγορά βιολογικά προϊόντα, κορυφαίας ποιότητας, μεγάλης ποικιλίας και υψηλής θρεπτικής αξίας για τον σύγχρονο άνθρωπο.

Θέτοντας υψηλά κριτήρια ποιότητας και με βασικό γνώμονα την επιλογή των καλύτερων, βιολογικά πιστοποιημένων προϊόντων διατροφής η Biotarget έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να αναδειχθεί σε μία ισχυρή δύναμη στην ελληνική αγορά των βιολογικών τροφίμων, συνδυάζοντας συγχρόνως τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών για τον καταναλωτή που σέβεται την υγεία του και το περιβάλλον.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των προϊόντων της Biotarget είναι βιολογικά και vegan, χωρίς προσθήκη επιβλαβών συστατικών για τον οργανισμό.

Η πετυχημένη πορεία της Biotarget πιστοποιείται από τη μακρά λίστα συνεργασιών με κορυφαίες εταιρείες του εξωτερικού, που έχουν εξειδίκευση στον τομέα των βιολογικών τροφίμων και δείχνουν την εμπιστοσύνη και την  πίστη τους στο όραμα της Biotarget. Μεταξύ αυτών είναι η Davert, η Sunflower Family, η Nomadi Foods και η Vegetariana.

Το προσωπικό της Biotarget διαθέτει άριστη γνώση για τα προϊόντα υγιεινής διατροφής, ενώ μέσα από καθημερινή εργασία και αγάπη γι’ αυτό που κάνει φροντίζει να ενημερώνεται καθημερινά για όλες τις σύγχρονες διατροφικές εξελίξεις, ώστε να προσφέρει στον καταναλωτή τις καλύτερες δυνατές προτάσεις περί διατροφής και υγιεινού τρόπου ζωής.

Τα προϊόντα μας διατίθενται αποκλειστικά σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.

SUNFLOWER FAMILY
Back to Top
Added to cart
Καλάθι Αγορών
Κλείσιμο

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.